Indian Elephant
Indian Elephant
| |||
|---|---|---|---|
| インドゾウ | |||
| Character Data | |||
| Romaji | Indo Zou
| ||
| Debut | Kemono Friends (2015 Game) | ||
| Animal Data | |||
| Scientific Name | Elephas maximus indicus
| ||
| Distribution | Indian subcontinent, Southeast Asia
| ||
| Diet | Herbivore
| ||
| Avg. Lifespan | 70 years
| ||
| Read More | Indian elephant
| ||
| Conservation | |||
|
| |||
| Indian Elephant | Anime | Festival | Pavilion | KF3 | Nexon Game | Gallery |
The Indian Elephant is a type of elephant Friend that has appeared in the Kemono Friends anime and the original mobile game.
Appearance
Indian Elephant is slender with dark grey hair that has long white side bangs that resemble tusks. She has Elephant ears on either side of her head and wears a collar around her neck that extends to the back to resemble a trunk. She has amber colored eyes. Her outfit resembles that of an Indian belly dancer and is complemented with finger-less sleeve gloves adorned with a gold bracelet and an open faced skirt that has a gold band with an emerald in the centerpiece. The rest of her skirt is light grey. She does not wear a shirt and instead has a grey bra with a ruby centerpiece. Her light blue leggings match her sleeves.
Series Appearances
| Media | Role | |
|---|---|---|
In Real Life
Found throughout south-east Asia, the wild Indian elephant population is thought to be around just 20,000 individuals. Their diet consists of grass, bark, roots and leaves. Adult elephants eat about 330 pounds of food a day. They are very dependent on water and are never far from a water source. Due to their large size, Indian elephants have very few predators within their natural environment. Excluding human poachers, tigers are their primary predator, although Tigers tend to hunt the smaller Indian elephant calves rather attack the much larger adults.
Elephants form deep family bonds and live in tight matriarchal family groups of related females called a herd. The herd is led by the oldest and often largest female in the herd, the matriarch. Herds consist of 8-100 individuals depending on terrain and family size. Newborn elephants are raised and protected by the whole herd. Males leave the family between the ages of 12-15 and may lead solitary lives or live temporarily with other males.
References
http://www.kaziranganationalpark.com/elephant.htm
https://a-z-animals.com/animals/indian-elephant/
http://www.defenders.org/elephant/basic-facts